Locatii

România este o țară situată în sud-estul Europei Centrale, care pune la dispozitie o diversitate de locatii de la Dunare la Marea Neagra pana in Carpati precum: așezările săsești cu biserici fortificate din Transilvania, bisericile pictate din nordul Moldovei, bisericile de lemn din Maramureș, Mănăstirea Horezu, Cetatea Sighișoarei,Rasnovului, Castelul Peles, fortărețele dacice din Munții Orăștiei și Delta Dunării dispunand de o plaja larga in alegerea lor ca si destinatie de filmare.

București in 1862 devine capitala României. De atunci suferă schimbări continue, fiind centrul scenei artistice, culturale și mass-media. Între cele două războaie mondiale, arhitectura elegantă și elita bucureșteană i-au adus porecla "Micul Paris".

Gasirea locurilor pentru filmare este asigurata de specialistii nostrii care au reusit ca pe parcursul anilor sa dezvolte o baza de date cu locatii dintre cele mai interesante si accesibile iar acestea pot fi utilizate in majoritatea filmarilor deoarece cuprind: conace si case boieresti, castele si palate, localitati retrase, drumuri, lacuri si paduri, in intreaga tara, cat si apartamente, case, vile si sedii de birouri moderne aflate in Bucuresti si in marile orase.

Serviciile pe care le oferim