Cursuri de actorie pentru copii

Cursurile de actorie la care sunt invitati copiii, sunt cursuri de dezvoltare personala, in care copiii isi sporesc abilitatile mentale, isi inalta nivelul etic, isi dezvolta constiinta, personalitatea, forta fizica si emotionala care, toate impreuna, duc la perceptie complexa, la responsabilitate, la stima de sine si la emancipare la urma urmei.
Deoarece toti ne dorim copii care sa fie capabili sa faca fata cu succes provocarilor acestor timpuri, va invitam sa dati curs invitatiei noastre de a va inscrie copilul la cursurile de actorie BellFilm.

Cursurile de actorie pentru copii sunt coordonate de actori profesionisti. La cursuri vor participa, de asemenea, si un psiholog si un logoped, care sa ajute si sa asiste copiii la insusirea tehnicilor de actorie.

De ce actorie pentru copii

Cursurile de actorie copii dezvoltă conştiinţa de sine a celor mici. De asemenea, îi ajută să îşi dezvolte abilităţile de leadership, prezentare şi comunicare, care le vor fi utile toată viaţa.

In cadrul acestor cursuri de actorie, copiii timizi au ocazia să se deschidă şi să fie creativi și pozitivi. Copiii talentaţi găsesc în film și televiziune şansa de a-şi exploata creativitatea şi energia, de a se exprima liber, de a avea initiativa si de a-si lasa frau liber imaginatiei.

Înscrieri la curs actorie

0726.144.491
office@bellfilm.ro

Galerie Foto

Ei sunt doar cativa dintre participantii la cursurile de actorie pentru copii derulate sub egida casei de productii BellFilm.

Serviciile pe care le oferim

Formular de inscriere la cursurile de actorie copii